Post by mortgenetterthol on Mar 12, 2022 20:07:47 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ bhop pro ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ bhop pro IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheats generator primogems ▞▞▞
▞▞▞ bhop pro 2022 version ▞▞▞
Grozav joc! Multa distractie! Dar nu mai poți ascunde HUD-ul. Arată rău pe videoclipuri.
Nu instalați jocul și de câcat și prost adminii intra si-ti strica toată distracția nu recomand nici nu are servere private că să poată ajunge pe leaderboard. Nu recomand
Foarte misto si usor. Controalele sunt proaste, dar in afara de asta cred ca e ok. Btw reparați controalele vă rog
Serios, acest joc este atât de bun, dar există unele probleme cu care se confruntă jucătorii ca tine, nu-ți pot schimba HUD-ul personalizat😑, dar îți voi sugera acest joc ❤️
Foarte bună aplicație, aceasta este un parkour faimos, puteți adăuga mai multe efecte în sărituri sau altele pe care le-am evaluat cu 4 stele, deoarece în primul și al treilea meci sunt hackeri, iar reclamele îmi ard mintea principala problemă este adăugarea, vă rog să opreșteți 😙
Distractiv, dar cu adevărat, cu adevărat nebun
Jump nu funcționează de cele mai multe ori + foarte întârziat în fiecare curs nu descărcați
bhop pro Mô phỏng boe
Este in regula
Prea multe reclame.
joc groaznic. nici măcar nu poți ajunge la a doua săritură pe cele de alunecare. tone de lag de asemenea. am petrecut 2 ore încercând să descarce un joc plictisitor inutil. nu primesti
bhop pro 2.0.3 Download APK Android | Aptoide
fk acest joc. dacă sunteți într-un bloc este automat salting. Și când o să cad, nu sare, joc de gunoi. Nu-l descărcați.
Un joc de rahat 👎👎👎👎👎👎
bhop pro Simulácie uifi
Iubește acest joc, dar are o mulțime de reclame, dacă nu ar fi reclame, va fi mai bine
Download сабвей sydney pe android. Download bhop pro pentru pc. Download timp de aventura subtitrare sezonul 2. Ți strălucitoare imagini de fundal vii.
Aplicația este grozavă, dar este mult prea ușoară, trebuie să fie mai greu de câștigat, începătorii ar putea ajunge în vârf în prima zi
E foarte fain
Acest joc este atât de rău, EXISTĂ ÎNTOTDEAUNA ANUNȚURI CÂND M-AM MERCAT LA REVIZIE, TOT CE AM VĂZUT AU FOST ANUNȚURI RAU.
Eliminați reclamele, atât de enervant
Superțâțe mari borzesti întâlnește persoane singure gol pe ...
Acest joc este ok
bhop pro Simulácie uifi
A fost un joc grozav, dar acum comenzile sunt ciudate și nu pot să mă întorc cu partea stângă a ecranului. Vă rugăm să aduceți înapoi vechile opțiuni de control cu doar săgețile stânga și dreapta pentru a întoarce și butonul pentru a sari.
bhop pro Penyelakuan unwk
Jocul asta e nasol imi sare intruna fara sa apas pe buton si nu pot sa fac nimic 😑, dar grafica este ok
BRO, acest joc, deși hit-uri pe care le-ai putea juca cu prietenii, mă jucam cu sora mea și am câștigat 2
POT SĂ RĂMÂN ÎNTR-UN JOC MAI MULT DE 2 SECUNDE FĂRĂ A FI DAT DĂRĂ afară!?!?!?
E o panarama de joc de câcat cine la inventat e cel mai prost om
E mișto
Omule, de ce animația karambit este atât de proastă, face mai mult ca csgo când va arăta ca csgo, voi acorda 5 stele
iubesc ideea jocului - există o eroare ciudată pentru mine în care totul este negru și singurul lucru pe care îl pot vedea este cuțitul și cerul - vă rog, puteți remedia asta, face jocul nejucat pentru mine
Prea mult reclamă, vă rog să remediați
Steamid (de tipul STEAM_1: etc.):STEAM_1:1:545040716. Ore (minim 50 in ultimele 3 luni. Tag-uri:bhop pro,c0x_pro,ReTr0_pro. Nume XXXTENTACION. Ilusion.
Joc bun și a fost distractiv exact ca și csgo bhop
Mă inervează reclamele (
Fruits Crush - saites mīkla Atjautības spēles qmt
Mai trebuie multă grafică și cuțite și fă 6 hărți noi
Bun joc de parkour, dar... este ceva în neregulă cu comenzile dispozitivului meu. Știu că controalele originale sunt în regulă, dar pentru mine... așa că da, îl evaluez cu trei stele.
La naiba
bhop pro Simulation ilcw
Tară
bhop pro. @the.pig0766. 310Following; 386Followers; 889Likes. Follow
Vă rugăm să adăugați o nouă animație pe cuțit, nu este grozav
De fiecare dată când mă opresc merge singur faceți ceva
Mie nu miză încarcă și am și telefon bun și net bun
E bun jocul dar are multe reclame si asta nu e fan
Nu poți să faci un creator de nivel profesional bhop și la ce folosește cuțitul?