Post by mortgenetterthol on Mar 12, 2022 20:04:41 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Learn Japanese Hiragana ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Learn Japanese Hiragana IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ Zlatý generátor cheatov ▞▞▞
▞▞▞ Learn Japanese Hiragana 2022 version ▞▞▞
Skutočne vám pomôže zapamätať si, čo vás učí so všetkými testami! Táto aplikácia sa mi naozaj veľmi páči. Tiež sa mi veľmi páči skutočnosť, že za veci získavate úspechy! Jediné, čo sa mi nepáči, sú reklamy a zaberá to dosť veľa pamäte.
Skvelá aplikácia na učenie sa Hiragany a Katakany
Jedna z najlepších aplikácií, ktoré som sa naučil, a jedna z prvých aplikácií, ktoré odporúčam novým študentom.
Cool, veľmi cool na štúdium a pôsobí ako inteligentný otaku :vvv
Povedz mi, že som neodomkol všetky karty, ale na testovacej veci mám všetky biele zámky
Fantastické!
Skvelé pre začiatočníkov Používam niekoľko aplikácií a táto je pre mňa jednoduchá a zábavná na učenie. Moja 7-ročná dcéra sa tiež rada snaží učiť a myslí si, že je to zábava.
Najlepšia aplikácia na učenie sa písania a písmen
Najlepšia aplikácia pre začínajúcich študentov. Presadzuje správne poradie ťahov a zavádza základnú slovnú zásobu. Niekedy je systém romanizácie nekonzistentný, ale to svojim spôsobom pripraví študenta na skutočný svet. Pokročilí študenti môžu byť netrpezliví, keď budú musieť odomykať testy sledovaním poradia úderov, ale myslím si, že pre začiatočníkov stojí za to mať vynútený poriadok učenia.
Odporučil by som to svojim priateľom! 🖒🖒❤❤
Toto bolo naozaj užitočné.
Veľmi dobré na učenie. Len príliš detinské. Celkovo velmi dobre.
Je to skvelá aplikácia, ale na telefóne, ktorý používam aspoň (samsung s10), reklamný banner zakrýva tlačidlá nad slovom sponzor.
Odpadky
Научитесь японский свободный Образование osvu
Páči sa mi to.... thx za info, aby som sa to naučil. Dúfam, že viac informácií, aby som sa o tom dostal hlbšie, a tiež vám ďakujem za vytvorenie tejto aplikácie
Zadarmo? Na stiahnutie áno! Nič sa nepodarilo odomknúť! Ani 1. lekcia! A na získanie kariet vezmite 1 000 mincí! Dostávame nulové mince! Ale hej, video si môžete pozrieť za jednu mincu! Aké úžasné je to??? Tak sa pozriem na hodiny písania a každá hodina je zamknutá! Mám vnučku v Japonsku. Hovorí málo po anglicky, tak som si myslel, že by som si vyskúšal túto aplikáciu. Toto je plytvanie! Také smutné, vyzeral kewl. Nestrácajte čas. Láskavo vám dáva aspoň 7 voľných dní, lol. Sayonara! Lol. V odpovedi na tvoju odpoveď... Ako si čakal, že napíšem cvičenie, keď sa mi nič nepodarilo odomknúť?
Len 1... #THAT.MUCH.LOVE
Najlepšia aplikácia pre začiatočníkov
Naozaj zábavný spôsob učenia! Milujem to
Úžasná aplikácia veľa zábavy Absolvoval som kurz Chcem zjesť nejaké ichigo
Move It - Interactive Home Fitness Health &
Angličtina nedáva zmysel. Systém zámkov funguje dobre, ale spočiatku je mätúci (prvá sada vyzerá zamknutá, keď jednoducho nie je uvoľnená). Dobrý nácvik písania, ale najskôr nie nácvik rozpoznávania. Testy majú náhodné časovače, ktoré sú do značnej miery bezvýznamné. Tiež pekný úvod do slovnej zásoby, ale prečo nepoužiť slová hiragana s hiraganou a slová katakana s katakanou namiesto súčasného mixu?
Skvelá aplikácia! Rovnako ako „A“ pre „Apple“, aplikácia mi umožňuje naučiť sa slovný výraz pre každú postavu, ktorou prechádzam. Už som to odporučil svojim priateľom, ale škoda, že nie je dostupný pre zariadenia so systémom iOS.
Hra mi na 100% pomohla zlepšiť si zapamätanie hiragany (dostal som sa len k hiragane). Veľmi odporúčam túto aplikáciu! Mám nápad na zlepšenie aplikácie: prispôsobenie. Funkcia na výber skupín, ktoré sa majú testovať, na výber dĺžky trvania časovača (alebo bez časovača) a celkového počtu náhodne vygenerovaných otázok. Napríklad skupina hiragana „b“ a skupina „s“, skupina katakana „t“ a skupina „m“, 30-sekundový časovač a 25 náhodne vygenerovaných otázok.
Naozaj skvelá aplikácia na učenie hiragany, pravdepodobne najlepšia, akú som doteraz našiel. Nedávno som sa však nemohol prihlásiť pomocou svojho účtu Google. Zakaždým, keď to skúsim, načíta sa to navždy a nikdy sa nič nestane. Stále mu dám 5-hviezdičkovú recenziu, pretože stále môžete cvičiť bez účtu Google.
Práve teraz sa mi to páči, pretože sa potrebujem dozvedieť viac o Japonsku, pretože som polovičný Japonsko a som v Japonsku a chcem ísť do japonskej školy.
Je to najlepšia aplikácia na učenie hiragany
Skvelá aplikácia pre začiatočníkov.
Skvelá aplikácia, užívateľsky prívetivé rozhranie a všade dobrá aplikácia pre ľudí, ktorí sa učia Nippongo.Najlepšia aplikácia vôbec
すごく役に立ちました
Skvelé pre začiatočníkov alebo ako osvieženie pre vracajúcich sa študentov.
Skvelá aplikácia!
Na začiatok je to dobrý učebný nástroj. Prial by som si, aby mal platenú verziu, aby sa zabránilo pridávaniu. Páči sa mi mechanik mincí, ktorý vás odmeňuje za prax.
Páči sa mi táto aplikácia pre to, čo učí, ale je to viac než to. Túto aplikáciu nevytvoril Angličan, ktorý si na pomoc najíma lingvistov. Vyrábajú ho Japonci a prejavuje sa v jemných chybách. Nemyslím si, že títo/títo chlapi hovoria sami o sebe veľa po anglicky, čo je pravdepodobne dôvod, prečo si niektoré pravopisné chyby na zjavných miestach nevšimnú... ale páči sa mi to.
Aprender japonés Educación ucf
Bola by to skvelá aplikácia, ale vždy ma vyhodí do hlavného menu, takže ju nemôžem použiť. Vedel som si zapísať iba písmeno あ dvakrát a to je všetko.
Pekná aplikácia na začatie učenia
Každá funkcia tejto aplikácie je uzamknutá. Každý jeden. Hovorí, že na odomknutie potrebuje mince. Ale ako môžem získať mince, ak nemôžem nič robiť?
Vďaka
roztomilý
Táto aplikácia je úžasná, ukazuje vám písmená a milujem ju, je veľmi užitočná!!!
Je ťažké sa prihlásiť
Aký nezmysel? Všetky ovládacie prvky v aplikácii sú uzamknuté.
Perfektné! Toto odporučím svojmu synovi... Jediná vec, ktorá je na hovno, že sa informácie od Googlu dostanú do aplikácie... Môžete sa to naučiť, ale Google má tieto informácie pod krkom... Prekliate tie "superschopnosti"...