Post by mortgenetterthol on Mar 12, 2022 19:52:31 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Suspects: Mobile Detective ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Suspects: Mobile Detective IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодови повећавају драгуље ▞▞▞
▞▞▞ Suspects: Mobile Detective 2022 version ▞▞▞
Suspects: Mobile Detective ผจญภัย smng
Оценио бих ово са пет звездица, али чекате толико дуго да добијете новчиће да бисте стварно откључали ствар осим ако вам није дозвољено да купујете ствари
Убачен сам у причу о Ејми и играш као почетник, платио си стартер пакет откључан прилично мало регистрован да би сачувао мој напредак, али уместо тога сав мој напредак је избрисан и изгубио сам глобалну групу за ћаскање са којом сам играо, изашао је из игре да прегледам ову грешку вратио сам се, речено ми је да нисам регистрован за игру и сада се моје рецензије које указују на ову грешку у игрици бришу, али не идем јер људи то морају да знају и још увек желе повраћај новца за мој почетни пакет који је обрисао напредак мудар
Приче су лепе. Држе вас да нагађате и уопштено су занимљиви. Међутим, сама апликација уништава искуство. Сада сам два пута ресетовао дане без очигледног разлога, тако да морам да примам исте поруке цео дан пре него што могу да наставим даље. Такође сам купио кључеве за отварање закључаних порука само да би биле скоро потпуно бесмислене. Осећам се као да сам потрошио свој новац и време на ово, посебно с обзиром на то колико се апликација мало ажурира чак и по добром дану. Веома разочаран. Не труди се.
Могло би бити тако добро, али морате да купујете да бисте ушли у сваку причу да бисте добили приступ свему. Да сте могли да зарадите кључеве, имали бисте победника.
Волим ову игру и како је у реалном времену... Само бих волео да има више прича
управо сам започео причу о талиа и цаллук-у и када гледам видео снимке прескачу их, а ја не могу да их погледам, молим те, среди то
Suspects: Mobile Detective Sarguzasht rqn
Није велика. Нисам стигао далеко јер морате да користите толико новчића. Досадно је чекати текстове, превише личи на текстове у реалном времену, због чега чекате сатима на неки пристојан контекст. Не препоручујем осим ако немате тоне готовине да однесете да бисте га покренули било којом пристојном брзином.
То одузима од игре када можете добити само око 150 бесплатних новчића дневно, а прича треба близу 2000 новчића да прочита све поруке. Или морате да издвојите $$ да бисте купили новчиће, паузирали игру на неколико дана и уштедели, или пропустили важне информације из порука. Чак кажу да постоји опција претплате на њиховој веб страници, али она не постоји у апликацији.
свиђа ми се идеја овога и прича је невероватна! волео бих да постоји више кључева или начина да их зарадиш од куповине чланства.
волим игру и приче. Разочаран сам што више не можете гледати видео записе да бисте откључали разговоре
Некако досадно...чекати скоро сат времена на неколико порука. Графика и глума су ипак добри.
Волим игру, али последњих неколико дана покушавам да гледам огласе да добијем бесплатне кључеве, али ми то не дозвољава, а онда ми каже да морам да сачекам до сутра. Поново сам започео причу и и даље ми није дозволио да гледам оглас, а онда сам је деинсталирао и поново инсталирао и још увек ми то не дозвољава. Осим тога, добијам обавештења да имам непрочитане текстуалне поруке и да немам.. И изгледа да се ништа није десило ни у игрици.
Купио сам претплату да бих уживао у причама у њиховој пуној мери, три дана (7/23) касније моја претплата је мистериозно нестала баш као што је друга особа пријавила у наставку. Гоогле Плаи је рекао да је моја претплата отказана и рефундирана, након сат времена ћаскања са њима и потврђивања да нисам овластио или случајно отказао претплату, подршка за Гоогле Плаи је била збуњена као и ја. Нема одговора од Унрд подршке после недељу дана. Прилично љут због овога јер сам желео да подржим игру.
Свиђа ми се апликација до сада, али можете ли ми рећи како да откључам све приче, можете ли одговорити, молим вас 🧐
Kidjo TV: Shows and Videos for Kids to Learn Underhållning pbz
Наставља да се руши. Мој телефон увек приказује „Нажалост, кориснички интерфејс система је стао“. То се никада не дешава када отворим друге апликације. Не могу ни да уживам у томе. Стварно желим да пробам ово. :<
колико год ми се свиђа ова апликација, она добија само 3 звездице јер више не можете да гледате рекламе да бисте добили кључеве, што је веома разочаравајуће. и искрено, када сте могли да гледате рекламе за кључеве, требало је да будете у могућности да гледате више од једног дневно, поготово јер постоји толико много разговора који су закључани :/ искрено, ова апликација је невероватна, али главни проблем је кључеви. када нешто схвате са тим, променићу оцену. али за сада смо ту где је
Suspects: Mobile Detective Macəra tsr
Добра игра, али олакшава добијање новчића и кључева.
лепо урађено
Пристојна игра, али двапут сам ишао да гледам бесплатан видео да откључам ћаскање и ништа се не репродукује, али су потребни ти дани бесплатног видеа без откључавања ћаскања .... стварно нервира други пут осим тога, прилично је цоол
Све кошта много новчића они желе да потрошимо новац, али ја само гледам видео записе, али ви морате да гледате много видео снимака
Ја бих оценио више, али бих вам препоручио да нам дозволите да комуницирамо. Уместо да само читамо... применимо промене које можемо да унесемо у причу. Свиђа ми се колико дубоко можете да направите причу, али можете ли да нас уведете даље/дубље у причу. Греат куалити!!! Само желим да се осећам као да радим нешто... не само да читам нешто.... већ да задржим тај режим само зато што имате играче који воле одређене жанрове, стратегије.... Молим вас, заиста узмите у обзир оно што кажем... Волим то што радиш!!
Ово је сјајна игра која вас држи у неизвесности до самог краја, то је сигурно!!
Волео бих да не морамо да плаћамо кључеве и ако је тако, учинимо то добрим пакетом да ова апликација стално квари на мом телефону мора да се мало освежи.
Не могу да видим нове поруке, али све остало је у реду
Озбиљно? Апликација је одлична и свидела ми се, али сада морате да је платите? Разлог зашто је био сјајан је зато што је био бесплатан и имао је сјајне приче у себи, али 30 фунти годишње!?! Нах. Апликација је избрисана пошто сам бесплатно прочитао око 4 приче и сада морам да платим ниоткуда.
Suspects: Mobile Detective Aventura mydt
Некада је било добро, али сада се не може играти. Свака примљена порука мора бити откључана. Немогуће је уронити у причу када морате да станете сваке секунде да бисте откључали поруке. Да не спомињем трошкове. Проћи кроз причу кошта богатство, а људи се већ муче у овим временима. Почећу поново да играм ако/када будем у могућности да се претплатим и заиста уживам у причама као некада, без сталне потребе да откључавам поруке/садржај.
ова апликација има толико потенцијала, али пада у воду на последњој препреци - урадио сам тродневну причу и био сам толико уложен, чак ми није сметало да додатно потрошим на кључеве. Али онда лик умире и то је крај?! Мислио сам да ће ми бити презентовано још трагова током целог рада, а онда сам на крају подстакнут да погодим ко је убица, уместо тога то је само крај збогом хвала видимо се у другом делу Баш штета, толико сам уживао до антиклимакса
радим јосиес причу. добио сам обавештење о новим порукама, али сваки пут када погледам нема ништа ново. Да ли пропуштам нешто
У реду је и ево зашто: Прво, без плаћања или упућивања људи не можете добити целу причу. Ово је заиста фрустрирајуће јер видите да се појављују „текстуалне поруке“, али не можете да их прочитате. Друго, ово није ништа у чему можете да учествујете, тако да осим читања (што је добро написано) нема шта да се ради. Свиђа ми се концепт, али би било боље када бисте се више укључили.
Свиђа ми се прича, али је тако тешко добити довољно новчића да прочитате све када је потребно
Преузео сам Унрд, нисам сигуран да ли је тако, али ми се свиђа чак и ако се осећате као да сте завршили причу увек има мало додатног обрта. Чињеница да је уживо и да добијате поруке док долазе је потпуно импресивна и радознали Паркер у мени не може а да не отвори сва ћаскања. Постоји простор за проширење ове игре и досадно је да морате у апликацији да купујете 'кључеве' да бисте откључали делове приче, због чега нема 5 звездица.
Suspects: Mobile Detective Nuotykių awi
хеј, заиста се радујем што ћу играти ово... Ствар је у томе што сам ово управо преузео данас, али када га отворим, пише грешка у контактирању сервера. Молим вас помозите ми!
БРИЛЛ ИГРА ИАКО ПРИЧА МАЛО СПОРА
Деинсталираћу ову апликацију јер тренутно немам новца да се претплатим. Имао сам осећај да ћете нешто променити у овој апликацији. Добијање кључева гледањем видео записа је било боље. Смх
много волим ову апликацију, једва чекам нову причу јер сам их прочитао доста и јако их волим
Обожавам ову игру, веома заразна! Али пре само неколико дана, када сам га пустио, дозволио ми је да гледам видео дневно да откључам причу, али од јуче не можете, морате да испробате тродневну бесплатну стазу, а затим да је купите на годину дана, што верујем 42,99 долара. То ме је некако наљутило, не желе сви да плате то за игру.
Играчи у вишим епизодама говоре ко је кривац. Новчићи или оквири за ћаскање су потребни за закључане телефонске поруке, е-поруке и неке текстуалне разговоре. Можете да играте без куповине, али морате да гледате рекламе за новчиће. Добра прича, али нисам волео да чекам целу ноћ да ми неко пошаље одговоре попут. Да ли сте сигурни, или сте видели вести, или је он са вама. Онда морате да сачекате још сат времена за још један долазни текст. Мој други дан је неко у ћаскању већ дошао на сцену 7 и рекао ко је то урадио.
Ја сам у својој првој причи. заиста је занимљиво, али не волим колико је тешко добити кључеве. могао бих да поделим свој код, али не знам никог другог ко игра. и не купујем кључеве! тако разочаран због тога!
мало разочаран.. волим игру, заиста сјајан концепт АЛИ...Кључна ствар је ударац, користио сам га да откључам разговор и онда се поново закључао, потпуно непоштено.. Требало би да постоји слободан кључ ПЕР ПРИЧА која ТРАЈНО откључава контакт и када се прича заврши требало би да вам буде дозвољено да видите СВЕ поруке: (молим вас да ово узмете у обзир.
Заиста ми се није свидела чињеница да поруке/слике долазе у реалном времену. То значи да понекад морате чекати сатима само да бисте играли више. Такође мрзим што игра НАплаћује да се раде одређене ствари. 1 од 5, не препоручујем.
Да постоји други начин да добијете кључеве као што је гледање рекламе или да се допуњују сваки дан, дао бих овим 5 звездица, само вас мало извучем из приче када постоје ствари којима не можете да приступите јер не желите плати 10$
да ли постоји начин да добијете више кључева без плаћања?
Волите ову апликацију! Веома реалистично и волим напетост и акцију у причама.
Требало би да буде лакши начин да зарадите новчиће и кључеве
Ја волим ово! Осећа се тако стварно и заиста се разликује од свега што сам икада раније видео.
Првобитно сам поставио рецензију од 5* за ову апликацију, али мислим да су нови трошкови претплате превисоки.. 30 фунти за годину дана или 10 фунти за месец! Најгоре од свега је што вам приче о наставку нису доступне осим ако нисте вољни да ово платите. Ово је био само мали део забаве да испуним мало слободног времена - дефинитивно не вреди плаћати више месечно него што бисте платили за Нетфлик и не желим да се посветим годину дана на основу тога што ми се до сада није допала чак ни половина прича !
Нема довољно новчића
Пише да се игра може играти потпуно бесплатно, али осим ако је не платите, не можете добити све текстове што значи да не можете да решите злочин! То је лажно оглашавање које је противзаконито! Зашто бих морао да плаћам претплату од 7,99 за 1 месец или претплату од 3,00 долара месечно за 12 месеци? Ако желите толико новца, требало би да продате игру за једнократну фиксну цену уместо да терате људе да вам плаћају сваког месеца! Избрисали су игру.
Стварно добар. Потребно је време и стрпљење, ово се може завршити без куповине новчића. Заиста сам уживао у овоме
Показује потенцијал, али пошто кључеве добијате само слањем нежељене поште својим пријатељима, што ја нећу учинити, онда је то прилично губљење времена. Чак би било боље да гледате огласе да бисте добили кључеве. Деинсталирање за сада.