Post by sicrayprevvekeen on Feb 6, 2022 17:05:31 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tower Craft - Block Building ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tower Craft - Block Building IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ bezgalīgs primogems kapāt ▞▞▞
▞▞▞ Tower Craft - Block Building 2022 version ▞▞▞
Šī spēle ir piepildīta ar papildinājumiem un ir laika izšķiešana.
Šī spēle ir patiešām laba, bet katru reizi, kad es iegūstu jaunu varoni, parādās reklāma. Ne pārāk daudz reklāmu. Bet labi.
Man riebjas, ja spēle ieliek "bonusu" par reklāmas skatīšanos vai izlaiž reklāmu, lai saņemtu parastu atlīdzību.. bet izlaižot bonusu tik un tā tiek rādīta reklāma.. arī nevaru izturēt, ja spēle liek jums skatīties reklāmas katru reizi Dažas minūtes
Es mīlu Tevi
Tāpat kā vīrietis, es aizraujos ar šo spēli, tā notiek tikai tad, kad sasniedzu beigu portālu. Tā avarē vai spēle vienkārši sastingst, tāpēc uz priekšu, izstrādātāji, labojiet šo spēli, bet es TIKAI GRIBĒJU SAKATI, JŪS ESAT AWESOME. Kad kļūda tiks novērsta, vadīklas saņems 5 zvaigznes. Atkļūdošana.
Sasniedz grīdu 180+, pēc tam spēle sabojājās un vairs neatgriežas normālā stāvoklī. Ekrānā tiek rādīts 1. stāvs, bet nekas nenotiek, nav ēkas ikonas, jaunināšanas joslā joprojām bija redzams pieejamais jauninājums no iepriekšējas kļūdas.
pārāk daudz reklāmu un ļoti aizkavējusies
Atkarību rada vairākas unikālas grīdas un idejas. Vienīgā problēma, pēc katras reklāmas spēle sasalst. Nekur nav redzams versijas ID. Bet es izmantoju jaunāko versiju no 2020. gada 3. septembra.
jautri, bet reklāmas ir pārspīlētas
Man tas patīk, 5 mēnešos saņēmu vairāk nekā 5000 stāvu, bet tas ir ļoti mirdzošs. kļūme 1 bloki pazūd glitch 2 atbloķējot varoni vai jaunu stāvu neļauj man noklikšķināt uz tā. pogai jābūt iestrēgtai glitch 3 pēc tam, kad kādu laiku kaut ko darāt iestatījumos vai atgriežoties spēlē, dažreiz stāvu būvniecība aizņem ilgāku laiku. Bet tikai 1 stāvs, lūdzu, salabojiet to visu. Un mēģiniet pievienot Marsu drīz, ir pagājuši kādi 6 mēneši
Laba spēle, bet reklāmām tā ir jāatvēsina
Pienācīgs laika slepkava. Tomēr dubultbloks ir salauzts, es nevaru panākt, lai tas būtu nopērkams.
tā vienkārši patiešām jautra spēle neprasa tik daudz pūļu, un tā noņem stresu
Šī spēle ir ļoti aizraujoša un ļoti jautra, taču man ir problēmas ar fermām. Es esmu iestrēdzis ar 22 pārtiku, jo saimniecības man nedod pārtiku, kad es to veidoju, tāpēc es drīkstu būvēt tikai gultas un fermas. Un tas ir apbēdinoši, jo es vēlos to visu iegūt. Ja viņi to labotu, es novērtētu augstāk nekā 2 zvaigznes, es piešķirtu 5. Taču, tā kā es neesmu vienīgais, kam ir šī problēma.
Vairāk reklāmu surogātpasta. Jūs pat nevarat spēlēt vienu minūti, nesaņemot obligātās reklāmas
Tas ir pārāk ātri, bet reklāmas ir. kaitina, bet tas joprojām ir forši!!
Es sāku spēlēt šodien un tas jau rada atkarību, man nekad nav bijusi šāda pieredze ar spēli, es tiešām iesaku šo spēli, arī tā, tik jautri, ka varat atjaunināt ātrumu, noskatoties īsu video, kā arī izvēlēties, ko vēlaties veidot, jūs ne vienmēr var izvēlēties, ko būvēt, bet tomēr ik pēc 2 vai 3 minūtēm parādās kaut kas jauns. Ja vēlaties, spēlējiet šo spēli. Es nezinu, kāpēc jūs to nedarītu, bet tā ir jūsu vēlēšanās.
Laba spēle, tikai es domāju, ka būtu forši izmantot SAVU GRAFIKU
Spēle bija diezgan šausmīga, mans brālis nevar apklust!
laba spēle man patīk, bet vienīgais sliktais, kas liek man likt 4 zvaigznes 🌟 ir tas, ka ir pārāk daudz reklāmu
Ļoti jauka spēle! Tātad jūs būtībā turiet ekrānu vai piesitiet tam, tad tas tiek veidots kā debesskrāpis/tornis/ēka, un es domāju, ka tā ir patiešām jautra un izklaidējoša spēle! Ja esat kādreiz dzirdējuši par spēli "Minecraft", tā ir tieši tāda, bet nedaudz savādāka, tā ir super DUPA izklaidējoša, ja jums ir garlaicīgi, un, manuprāt, tas ir diezgan apmierinošs!
Tas tik ļoti kavējas, kad neesmu to daudz spēlējis
bieži vien liek rādīt reklāmu, ja atlasāt ne un ļoti elementāru spēli
Vispirms man ir jāsaka tik daudz jautājumu, katru reizi, kad gāju, lai glābtu tos kaķus vai dabūtu boogey vai cashman, vai kādu citu, tas neļāva man iegūt raksturu, uz kuru es daudzkārt noklikšķināju, bet tas joprojām neļāva man ienākt. Otrkārt, aizgāju, es saņēmu pievienot to ne rādot papildinājumu, es nevaru to izlaist, tas mani kaitina. Treškārt, kāpēc jums vajadzētu iestatīt lēnas veidošanas procedūras, vai jūs padarītu to ātrāku, es piešķiršu jums 5 zvaigznes pēc tam, kad būsiet novērsis visu problēmu
Lieliska spēle un pārsteidzošs laika tērētājs, un tas ir gandrīz kā spēlējot Minecraft. Ļoti ieteicams lejupielādēt, lai gan ir nedaudz jāpastrādā ar dažādu ēku, piemēram, savrupmāju vai pilsētas, pievienošanu, tas ir neticami, es redzēju reklāmu, ka tā izskatījās interesanta nākamā lieta, ko zināt, es to spēlēju līdz 12 58, jo tas ir tik lieliski
Tas ir labi, bet reklāmas tiek parādītas visu laiku, kad es to nejauši izdzēsu, un tas neļaus man to instalēt vēlreiz, kad noklikšķinu uz instalēt, un to neizdodas instalēt.
Es nevaru nospēlēt šo stulbo muļķīgo skaņdarbu, tas vienkārši avarē (GM uz Samsung Galaxy btw), un tas vienkārši nesāks to labot pirms tam. Es arī nosūtu e-pastu (vai nē, es nezinu) geez edit: aizmirsu pateikt, ka tas tikai rāda Greju, bet atskaņo mūziku
pārsteidzošs, un funkcijas un faktūras ir skaista visu laiku labākā spēle
Ir jautri spēlēt, taču ir daudz reklāmu, bet tas ir jauki un izskatās pēc minecraft, un man patīk minecraft kā spēles
mh, tas ir jautri, bet būtu jautrāk, ja jūs varētu iegādāties ātruma uzlabojumus ar monētām
Tower Craft - Block Building استراتژی wrx
Jauka spēle, bet jāskatās varoņu reklāmas ir kaitinoši
Man patika spēle, taču tā mani piemānīja ar NAV reklāmām spēlē. Es to sapratu, un labi, tas pārtrauca reklāmu rādīšanu, taču tas joprojām vēlas, lai es SKATĪos SLUDINĀJUMUS par lietām, kas joprojām ir, un liek man skatīties tās JOPROJĀM! Nedodiet viņiem naudu par iestatījumu bez reklāmām.
Pārāk daudz reklāmu. Ja jūs aktīvi spēlējat spēli un skatāties visas reklāmas, 70% laika tiek veltīti reklāmas skatīšanai un 30% spēles spēlēšanai. Lietotāja saskarne ir izstrādāta tā, lai jūs varētu noklikšķināt uz reklāmām. Atteikšanās poga neskatīties parādās vēlāk, un to ir grūti noklikšķināt, un dažkārt tiks ielādēta īsa reklāma. Es ilgtermiņā būtu skatījies vairāk reklāmu, ja reklāmu būtu mazāk.
Nekas īsti nav jādara, izņemot skatīties reklāmas un turēt pirkstu uz ekrāna. Grafika ir laba, un koncepcija ir laba, tikai jādara vairāk.
Tā ir ļoti vienkārša spēle, un man patīk, bet es vēlos, lai jūs varētu izpētīt un daudz reklāmu ☹☹☹
Man patīk šī spēle, es to tikko sapratu, tā ir tik aizraujoša tikai viena problēma, kāpēc jums ir jāskatās pievienojums, lai iegūtu lietas
vecīt, tā ir viena no labākajām spēlēm, ko jebkad esmu spēlējis, bet izslēdziet wifi cus, tad jūs saņemsit daudz reklāmu, bet man patīk spēle, ko sauc par tower craft
Šī ir visu laiku izklaidējošākā spēle, es esmu spēlējis stundas un stundas, jo vienkārši nevaru beigt spēlēt. Arī tad, ja meklējat apmierinošu spēli, tā ir. Tālāk, ja izmantojat mobilo ierīci, es iesaku ievietot zemas kvalitātes un datoru vai klēpjdatoru vai mac datoru lietotāji var izmantot abus, un es domāju, ka tas izskatīsies vienādi, bet es nezinu.
Šis ir labākais, kas jums tikai jātur pie ekrāna, un jūs varat paātrināt savu ēku, turklāt šajā spēlē ir starp mums, un es to spēlēju pirms dažām minūtēm, un tagad es esmu 50. stāvā, un mana nauda ir 99 miljoni. Turiet ekrānu, tāpēc izmēģiniet to
Man patīk šī spēle, bet ir dažas lietas, ko es vēlējos šai spēlei. 1, ja atstājat, nesaglabājat. 2 tas ir lēns, ja jūs to paātrinat, tas vienkārši iet 1x 1x ātrāk-_-
Eh... paskaties uz ekrānu. Ar pārtraukumiem pieskarieties, lai pievienotu vienu rindai ar iepriekš izstrādātu ēkas sistēmu. Turiet pirkstu uz ekrāna, lai paātrinātu procesu, un dažreiz ātri pieskarieties, lai iegūtu bonusus. Noskalo, atkārto. Diezgan garlaicīgi, un esmu spēlējis daudz dīkstāves spēļu. Šī spēle ir mazāk izklaidējoša nekā tās. Ja tā ir jūsu tējas tase, izklaidējieties. ES nē. Varat burtiski kaut ko iestatīt tālrunī un paātrināt procesu, un vienkārši pieskarieties, lai pievienotu rindai. Super garlaicīgi. Atinstalēta.
Clumsy Ninja સાહસિક tdd
Man spēle kopumā patika. Es vēlos ieteikt funkciju, lai redzētu iepriekšējo jūsu uzbūvēto stāvu. Man tas patiktu.
oho, šī spēle ir patiešām forša, taču spēle faktiski pārņem minecraft tekstūru, taču joprojām ir forša! Vienkārši ļaujiet šai spēlei kā Minecraft lol. Grafika ir daudz foršāka nekā Minecraft, un kontrolieris bija vienkāršs, vienkārši pieskarieties un turiet. Man vienmēr patīk šāda spēle 👍👍👍
Noteikti nē no manis – spēles cikls ir zvērīgs, taču to var paātrināt, skatoties reklāmas. Valūta šķiet pilnīgi bezjēdzīga, bet jūs varat iegūt vairāk no tās, skatoties reklāmas. Ir papildu apvalki vai kaut kas cits, ko varat iegūt, skatoties reklāmas, vai arī atteikties no to pieprasīšanas un būt spiestam skatīties reklāmu. Vienīgais, kas jums šajā spēlē ir jādara, ir turēt nospiestu, un jūs varat skatīties reklāmu, lai kaut kas to izdarītu jūsu vietā.
šī spēle nemitīgi cenšas panākt, lai es skatos reklāmas
Tower Craft - Block Building Παιχνίδια στρατηγικής knxq
Garlaicīga spēle Man tikai jāpiespiež pirksts. Kādu laiku es domāju, ka tas ir jauki, bet pēc dažām dienām tas kļūst garlaicīgi. Es ienīstu šo spēli