Post by wayconrikenno on Feb 6, 2022 15:30:17 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ War of Rafts: бой на плотах ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ War of Rafts: бой на плотах IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит-код більше балів ▞▞▞
▞▞▞ War of Rafts: бой на плотах 2022 version ▞▞▞
Мені сподобалася ця гра після моєї 4-ї гри, виграти надто важко, але після вашої 3-ї або 4-ї гри буде дуже легко, дякую
НАУКОВІ ПРАЦІ
Дуже чудова гра. Я це люблю !!!
War of Rafts: Crazy Sea Battle Arcade ktnl
кандидат філологічних наук, доцент; Аркадій Мажец, доктор габілітований, професор Академії ім. ... бою дорога, гремят мосты, всё отстает и остается позади…
Згадуйте всі бої, які бачили, грайте та отримуйте задоволення. ... yes no Різні 0 164 itsmygame.com.ua/999992497/Raft-Wars-2_online-game.html
Це весело, це круто, це дуже круто, я просто не можу перестати грати в це
Я просто хочу, щоб мій пліт був дуже жахливим
Реклама на кожному рівні. Рівень становить близько 30 секунд. Це божевільно. Редагувати: ні, це забагато реклами. Натомість я просто видалив.
Мені подобається гра. Просто дратує, якщо я граю більше 2 ігор, він зависає, і мені потрібно перезапустити гру.
Гра супер
Збій і втрачений прогрес, і це занадто просто і занадто легко
іноді глючить. Плптформи плавають одну по одній
це добре, але щоразу, коли я виграю, я отримую рекламу
War of Rafts: Crazy Sea Battle Arkade qhu
Я почав добре, перестав грати на деякий час, повернувся, і весь мій прогрес зник, я був 35-го рівня, тепер я 5-го рівня, ніби він скинувся
War of Rafts: бой на плотах Завантажити останню версію (0.27.22) безкоштовно .apk - Строй и расширяй свой плот! Выигрывай в этой морской эпичной королевской
Чесно кажучи, якщо ви хочете зробити його краще, більше різних типів веж і різних типів босів
Це досить весело, але коли ви залишаєте це небезпечно, будь ласка, додайте щось, щоб це зберегти
Я поставив цьому 5 зірок, тому що в ньому насправді немає реклами, і це дуже весело, коли вам потрібно збирати людей і шматки плотів, а коли у вас достатньо здоров’я та техніки, ви можете битися з босом... ви також можете битися з іншими гравці (це боти), і це дуже весело, тому я сподіваюся, що ви завантажуєте чи ні, але якщо вам сподобається
Професіонали 1. Весела гра 2. Не платити, щоб виграти Con's 1. Забагато доданих 2. Обмежена карта 3. Недостатньо гравців в 1 грі 4. Необхідно більше варіацій Ідеї для військ/зброї Пускові ракети Злітно-посадкові смуги (штурмовики) Турелі ПВО пірати (дошки на плотах) Воїни щитів Гармати Мінні забудовники Торпедні пускові установки Інші утиліти для плотів Намет здоров'я (Повільно лікується)
Рекламне програмне забезпечення, я б хотів, щоб розробники не були такими жадібними.
Magic Tiles 3 இசை ncis
жахлива постійна реклама гри не турбує
Це добре для того, щоб просто сидіти і грати під час реклами.
Ця гра саме те, що я очікував, вона мені дуже подобається•
Це хороша гра, але багатокомпонентна вона чи поодинока, усі кажуть це в коментарях
Найкраща гра, яку я коли-небудь бачив, я люблю люблю любов, 1. дуже приємна 2. Не так багато додає 3, а мені дуже подобається. Продовжуйте робити це краще, будь ласка, поставте це дуже добре
Багато і багато реклами! Реклама практично кожну хвилину
Гра дивовижна, тому що ви можете пропустити додавання, і якщо ви виграєте свій човен, той самий човен для останнього раунду перейде на наступний рівень, гра... Super calla fraga lilic expealladoshis!!!!!!!!!!! !!!!!
Навіть коли я закриваюся, щоб не використовувати бонуси за перегляд реклами, мені все одно щоразу показують рекламу.
Загалом хороший досвід. Але реклами дуже багато, а сама гра досить повторювана.
Соромно. Ще одна потенційно чудова гра, ЗРУШЕНА НЕПЕРЕХІДНОЮ РЕКЛАМОЮ! коли ж ви, ТУПИ, ЗАЖАДІВНІ розробники, витягнете собі голови з дуп і відпочинете від реклами!
Розважайтеся кілька годин, поки не зрозумієте, що все залежить від додавання та вашої гри проти ботів, яких називають гравцями
Це весела і добре зроблена гра. Що мені не сподобалося в іграх, так це те, що ви можете отримувати гроші, отримувати гроші під час гри, але після кількох раундів ваші оновлення настільки дорогі, що ви ПОВИННІ дивитися рекламу поверх реклами, яку ви вже переглядаєте, щоб оновити свої речі та це не займе багато часу, перш ніж гра наздожене вас. Таке відчуття, ніби гра загнала тебе в кут, і мені це не подобається.
Незграбний, повинен мати можливість вирішити, як має форму пліт.
Ця гра легка, але 2 проблеми 1. Немає нічого іншого замість війни 2. Ви повинні додати більше речей, таких як острови, керувати армією, робити це добре, ця гра весела
Досить весело і витрачати час, але бомби можуть завдати шкоди вашим людям або плоту, і менше доповнень може бути оновлення, щоб змінити розмір ваших плотів без додаткових додатків.
Я думаю, що це хороша ідея для гри, але, можливо, ви могли б додати більше веж, але крім цього це чудова гра
Напівцікава гра, яка витрачає час
War of Rafts: Crazy Sea Battle Arcade ktnl