Post by wayconrikenno on Feb 6, 2022 15:18:17 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tank Hero ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tank Hero IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code infinite monede ▞▞▞
▞▞▞ Tank Hero 2022 version ▞▞▞
Misiunile sunt rezonabile și viețile sunt prea mici
Foarte bine, foarte multă distracție
Acesta este un joc bun, dar nu are mai multe niveluri
jocul este de mai puțin mb dar superb
E forta jocul . l-am terminat de 3-4 ori
Îmi place foarte mult jocul. Joc captivant. Super
Adăugați upgrade-uri pentru rezervor
Forte fain
Per total jocul este bun. Există o eroare în care, dacă ating oriunde în partea stângă a ecranului, se înregistrează când mișc track pad-ul. Îmi place acest joc, dar i-am acordat două stele din motivul de mai sus. Sper din tot sufletul să repari acest joc grozav! Dacă se rezolvă, voi muta ratingul la 5 stele. Mulțumiri!
Cel mai bun joc cu rezervor offline pe care îl joc după ce am învățat mult timp și mă reînnoiesc într-un minut...........
Frumos joc dar e greu.
Jocurile GENIALE! De asemenea, oamenii care primesc atât de multe reclame, ați auzit vreodată să vă opriți wifi-ul? Sau vei muri făcând asta? Așa că închideți wifi-ul pentru a nu mai primi reclame.
Sunt atât de fericit jucând asta. îmi caca pantalonii.
Tareeeeeee
Acesta este un joc nedrept, eu pot trage doar un glonț, în timp ce ceilalți pot trage bombe și gloanțe triple
Controale slabe și conținut nu prea mult, mă refer la nivelurile, toate sunt la fel cu rezervoare diferite în ele. Și, de asemenea, știți că a vă distra cu un joc include trecerea de niveluri, jocul devine extrem de greu după nivelul 15. L-am dezinstalat.
Este un joc OK, dar l-am cumpărat pentru a nu dezactiva reclame și 10 secunde mai târziu apare un pop-up.
Necesită acces la stocare fără motiv.
Este sucis
Tank Hero Zręcznościowe fsh
E tare jocul,nu se blocheaza si are grafica buna
Ajungi atât de departe, apoi cu greu un alt joc retardat
URĂ ASTA CHIAR! continuă să mă omoare și să-mi pierd singura inimă de 1 trilion de ori! așa că nu-ți voi vedea niciodată fața urâtă de grăsime sau orice altceva!
Joc minunat, savurat foarte mult și fiecare nivel este foarte interesant.
Fyxgtd/kh lyd DC z GM DJ sapat DJ h toate f DC h bine ca RI hei eu sunt Hf a @
War Machines: Tank Army Game Jangovar hal
Imi place jocul. :-)
Sunt de 4 stele post acest joc pentru că este un joc bun, dar nu este mai dificil
Controalele sunt groaznice, continui să mor pentru că nu m-aș putea mișca dacă se rezolvă că o voi evalua cu 5 stele
Nu m-am simțit niciodată obosit. Ar putea fi mai bine dacă ar fi disponibile bătălii online la nivel mondial.
CEL MAI RĂU JOC EEEEEEEEVVVVVVVVEEEERRRRRRRRR!!!!!!!!
Unul dintre primele jocuri pe care le-am jucat și încă o capodoperă. Vă rugăm să adăugați mai multe niveluri la acest joc
Cel mai bun
Este un rop off chiar dacă este gratuit! Mecanismele nu sunt altceva decât teribile și o talie a timpului meu!! NU LUA!!
Foarte bine mai întâi, vei găsi că este greu, dar chiar și cei mai grei odată sunt ușor de câștigat aur
Joc grozav, dar reclame video, oribile, de nejucat. Dezinstalat
Jocul nu este ataat de interesant ,se fapt e nashpa ,copii nu va mai jucati si puneti mana pe carte!
Joc minunat și grafica este minunată, există atât de multe niveluri, dar un joc grozav
Foarte frumos joculetul.
Interesant, dar în general prost din cauza controalelor și hărții. Rămâneți blocat pe obiecte foarte ușor și nu puteți vedea niciodată ce se întâmplă, deoarece degetul este mereu pe ecran.
Frumos joc dar foarte greu
un joc foarte frumos si simplu
Merita: ncercat
Tank Hero Trò chơi điện tử vgs
Joc minunat.... Primele niveluri sunt foarte ușoare... După aceea, jocul începe să te provoace.... Nivelurile de contra cronometru sunt și ele puțin dure...... Concept bun și... Singurul Lucrul care nu-mi place este lipsa controalelor ușoare..... În afară de asta... Un joc grozav 👌
un joc distractiv, doar mi-aș dori să poți schimba aspectul rezervorului tău. Acest joc este foarte distractiv și este un moment bun de ucidere
Joc foarte ușor și joc foarte interesant, este atât de frumos jocul
Acest joc este foarte plăcut și se poate descărca în 5 până la 10 secunde.
Bine, dar devine foarte greu de repede
jocuri plictisitoare pentru challenger
Joc foarte, foarte atractiv și captivant, continuă, am nevoie de mai multe actualizări în viitor, am încercat toate comenzile, totul este bun, cu excepția faptului că glisează ceva, fie nu funcționează corect, fie nu îl înțeleg, dar peste tot, ador ❤
Grafica este bună, dar alții nu vor fi de acord cu mine. Ar fi un plus frumos dacă ar exista abilități și puteri.