Post by wayconrikenno on Feb 6, 2022 15:15:17 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Harvest.io - משחק חווה ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Harvest.io - משחק חווה IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ מטבעות מחולל קודים ▞▞▞
▞▞▞ Harvest.io - משחק חווה 2022 version ▞▞▞
אני אוהב את המשחק אבל אני שונא איך כשאתה פוגע בקיר הוא הופך אוטומטית אז אם אתה יכול לתקן את זה. זה יהיה נהדר
משחק מהנה למדי למשחק נפוץ מאוד, אבל הפקדים הם זבל מוחלט. ומרגיז מאוד כשאני אומר לא למודעה כדי להחיות ושוב לא להכפיל רווחים, אבל אז מגיש מודעה בכל מקרה. נאלץ להפסיק את זה בכל פעם. כשאני אתעייף אם זה, אני פשוט אסיר את ההתקנה.
لعبة كثير حلوه وبنصح الكل ينزلها
המשחק מדהים
ממכר, אבל אחרי הרמות הראשונות אתה צריך לראות תוספות שלמות כמעט אחרי כל משחק. זה מעצבן.
כולכם תעשו את זה כך שאני צריך לעקוף את המשחק כדי לשחק איך שאני רוצה. הדבר הארור משחק את עצמו - ממש צפיתי בטרקטור מתרוצץ במשך שתי דקות בלי ללקק עזרה
Harvest.io - La tua fattoria Simulazione lyvs
מודעות, מודעות ועוד מודעות
Harvest.io: Agriculture-arcade Simulation vep
כיף פשוט וממכר!
מס' יומן - Gov
זה מאוד כיף ומאוד מרגיע, אבל הלוואי והיו לו יותר רמות. זה נגמר מהר מדי
👍
אחלה
מזכיר לי את משחק הנחשים הישן למחשבים. מאוד מרגיע לשחק. עם זאת היו בעיות כאשר נכנסתי לרמות גבוהות יותר, בסופו של דבר נאלצתי להתקין מחדש את המשחק עקב תקלה שלא הוסיפה יבולים שאספתי, מה שאומר שלא יכולתי לעלות רמה.
מצטער, אבל יש הרבה תוספות ודירגתי את זה 3 כי בכל פעם שאנחנו אוכלים את הדשא או כל דבר שהוא לא צומח בחזרה אז אנחנו לא יכולים להתגבר יותר ובנוסף הרמות צריכות להגיע ליותר אם זה לא היה הבחירה האוטומטית של משאית הקציר הייתי מדרג אותה 2
אתה יכול לנצח שחקנים אחרים, אתה יכול שזה היה צבע אחר של טרקטור, הייתי ממליץ.
מושלםםםם
משחק מהנה אבל ספר לי למה הם לא שינו את נושא חג המולד מהשנה שעברה!?
צריך פחות פרסומות אבל משחק מהנה
צריך עוד רמות. הלוואי שלחלקם היו יותר מארבעה דברים לקצור, זירה גדולה יותר או מצבי משחק שונים. שיחקתי עד שאין יותר רמות. (עדכון בסקירה: שיחקתי וניצחתי את כל הרמות, הסרתי את המשחק וניצחתי אותו שוב שבע פעמים. בהחלט צריך עוד! בבקשה!)
אתה יכול גם לראות גם את התחתון וגם את התחתון ואת התחתון ואת החלק העליון ואת גודל החיים שלי של כמות קטנה והחצי השני הוא הדרך הטובה ביותר לרכב חדש והשני להיות מסוגל ויצטרך 77 אינץ' שהיה לך זמן טוב והמכונית היא הדבר היחיד שהייתה לך עבודה טובה עם החדש שאתה יכול להשתמש בו כדי ליצור רכב חדש ש-7 בבוקר שינתה את הגלגלים התחתונים והאחוריים כדי לעשות את העבודה ולמכונית יהיה הרבה יותר כוח ל- מכונית והיא תהיה תוספת נהדרת עבור דור חדש זה.
טוב
הנה אזהרה לאחת מהמודעות שמופיעות. זוהי מודעה עבור איזושהי מנוי לתוכנית טלוויזיה לילדים. אם תלחץ על מקום כלשהו, זה יעביר אותך לאתר וירשם אותך אוטומטית למנוי של $9.99 לחודש. הוזהר על כך.
כשאני משחק במשחק כל כך הרבה הוספות מגיעות בזמן שאני מקבל כל כך הרבה רוגז
האפליקציה פשוט מושלמת
Harvest.io - La tua fattoria Simulazione cht
אני מאוד אוהב את המשחק הזה, אבל ברמה 25, אין אזהרה, הקושי לא עולה, הם פשוט מפסיקים לתת לך מטרות להמשיך, והמשחק נגמר. אתה יכול לקצור כל היום, אבל אתה לא מתקדם יותר. כמו כן, המודעה עם להב הקציר הארוך הגדול היא פרסום כוזב, אתה אף פעם לא רואה את זה. זה היה משחק מהנה, אבל למרבה הצער חסר בסופו של דבר.
Scary Teacher 3D Simulatie tpz
אני אוהב את המשחק זה רק שכשאני משחק בו המשחק מוציא אותי מדעתי ופרסומות רבות
נתתי לו שלושה כוכבים כי הוא מתקלקל מדי ויש לו חמש פרסומות בכל סיבוב, אז אם אתה רוצה לתפוס חלק מהמקום שלך בטלפון שלך אז התקן אותו אבל זה יהיה בזבוז זמן ובזבוז של מקום. האחסון שלך בטלפון שלך
חחח הוא משחק מקורי בשם Emojipedia, כך גם משחקים נוספים.
יהיה כיף חוץ מפונקציית ה"לך" שמסתובבת בכל מקום שתלחץ על זה עושה את זה מתסכל.
משחק מה זה כיפי כדאי להוריד
אוהב, אוהב את המשחק הזה הבעיה היחידה כרגע היא שאני ברמה 25 וכבר לא מסוגל לאסוף יבולים. הסכומים שיש לי לאסוף כדי לעבור לשלב הבא נעלמו. אז אני כבר לא יכול להמשיך הלאה. אני מאוד אוהב את המשחק הזה ולא רוצה למחוק אותו. אבל אם זה לא יתוקן אני מניח שאצטרך.
זה כמו משחק מדהים אני כל כך אוהב אותו כשהלכתי להבקיע 💯 הייתי כמו לצלם וזה כל כך מגניב שבאמת מגיע לך דירוג של חמישה כוכבים
משחק טוב עד שאתה מגיע למקום מסוים אז זה לא עובד יותר
משחק טוב ומאוד מאוד טוב ואני אוהב את המשחק שאני אוהב להיות מסוגל לשלוח לחברים שלי והחבר שלי מגיע מאישור שנעשה על ידי הממשלה שלהם להיות משחק נהדר עבורנו ואנחנו שומרים את המשחקים שבהם יש לו 5thi ואני מאוד נהנינו מהמשחקים שבהם היה מאוד קל להשתמש במשחקים ואני שוטרים בדובאי ואני ग्ग्ग्जज सितम्बर काााजजह שם ביום תודה משחקים תודה
זה משחק מהנה, אבל יותר מדי פרסומות!!
מושלם😍👍👍👍👍
נהדר עד שתגיע לרמה 49, ואז זה מפסיק לתת לך יעדים להגיע אליהם. התקנתי מחדש את המשחק הזה כל כך הרבה פעמים שאיבדתי את המעקב. עושה זאת שוב מיד לאחר פוסטים של ביקורת זו. בבקשה תקן את הבאגים!!!
מעניין
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻💋💋💋💋💋
אפליקציה טובה. אבל כל כך הרבה מוסיפים. ואחרי רמה 15 אל תשתמש במפה חדשה.
io - משחק חווה בתלת-ממד- הוקלט באמצעות Google Play Games ב-Android.
קודם כל, למה שתרצה לשחק במשחק harvest.io. שנית יש הרבה מודעות רבות. אני מקבל לפחות 1 עד 3 פרסומות לכל משחק והן באורך 15 שניות כך שלוקח הרבה זמן לקבל שדרוג פשוט או משהו. אל תוריד אלא אם כן אתה רוצה שפרסומות יוצגו כל דקה. נמחק.
מישחק כיף ממש
אני אוהב לשחק בו, אבל בזמן שהאינטרנט או הנתונים הסלולריים נמצאים בסרטונים של המודעה חוזרים שוב ושוב, כך שללא משחק באינטרנט זה יותר טוב
אני אוהב את האפליקציה אבל היא מתקלקלת, היא אף פעם לא הופכת קשה יותר ויותר מדי הוספות!!!!